Abuzuri sexuale comise împotriva unei fetițe de 13 ani din Apahida. Agresorul are 21 de ani și ar putea fi arestat

O tânără din Apahida, în vârstă de 13 ani din Apahida a depus azi o plângere penală împotriva unui tânăr de 21 de ani, pe care îl acuză de act sexual cu un minor.
abuzul sexual-3
Tânăra este elevă în clasa a șaptea la școala din comună și s-a prezentat, luni, împreună cu mama ei, la Institutul de Medicină Legală din Cluj Napoca, pentru a obține un certificat medico legal care să ateste că și-a pierdut virginitatea, informează Gazeta de Cluj.

Eleva de 13 ani a povestit că prima dată a fost abuzată de Robert, tânărul de 21 de ani, chiar în casa acestuia. “Sora lui mi-e colegă de clasă, bună prietenă şi obişnuiam să o vizitez, adeseori. La finalul anului trecut, înainte de Crăciun m-am dus la ea acasă, însă n-am putut să vorbim fiindcă dormea într-o alt cameră. Atunci Robert, fratele ei, m-a rugat să o aştept până se trezeşte şi a început să-mi facă curte, insistent, pipăindu-mă şi zicându-mi că vrea să facă dragoste cu mine. Până la urmă am zis: bine.  Şi faptul acela s-a întâmplat: m-a dezvirginat chiar acolo, în casa lui, în timp ce  sora lui dormea în camera alăturată”, a povestit tânără.

Al doilea act sexual cu un minor a fost comis în data de 13 februarie. Tânăra a povestit și cum s-a petrecut acest episod. ”În urmă cu o lună şi ceva, pe la sfârşitul lui ianuarie veneam acasă, cu autobuzul, de la Cluj. Era noapte deja. După ce am ajuns în sat, ne-am dat împreună jos din autobuz. A început din nou să se dea pe lângă mine, să-mi spună cuvinte frumoase, să mă linguşească şi apoi  mi-a propus de o sută de ori să facem din nou chestia aia, ce-am făcut-o la el acasă.  Am şovăit, n-am ştiut ce să fac… Până la urmă am cedat insistenţelor lui şi ne-am dus într-un loc părăsit, într-o moară veche, unde nu era foarte frig. Acolo, m-a avut în picioare. După ce a terminat, am mai povestit puţin şi apoi m-a condus până acasă. De atunci nu am mai făcut dragoste împreună”.

Procurorii clujeni au deschis un dosar penal pe numele tânărului de 21 de ani. Acesta va putea fi arestat dacă medicii legiști clujeni vor confirma faptul că eleva a fost abuzată sexual pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. Chiar dacă mulți vor spune că tânăra și-a dat acordul, legea penală condamnă aceste fapte deoarece copii sub 14 ani nu au discernământ și nu răspund pentru faptele lor.

Leave a comment