Ciprian Mariș a pierdut meciul anului după ce a fost descalificat

Apahideanul Ciprian Mariș a fost descalificat în runda a doua, de către arbitrul întâlnirii, ca urmare a unei lovituri ilegale. Cronica galei, considerată cea mai tare din Germania, din acest final de an, care a avut loc la Dortmund, scrie că ”Die Machin” Ciprian Mariș, așa cum îi spun nemții, s-a folosit de o lovitură interzisă. ”Și asta este. Martin Hink câștigă prin descalificare în … Continue reading Ciprian Mariș a pierdut meciul anului după ce a fost descalificat