Titlul de campion mondial adus la Apahida, de ”Țigli”, va fi premiat

Candidatul pentru funcția de primar al comunei Apahida, liberalul Călin Păcurar (foto dreapta) a declarat pentru ziardeapahida.ro că va propune Consiliului Local al comunei Apahida, acordarea unui premiu campionului mondial de MMA, Ciprian Mariș.

12924502_784492578320418_7268990389600618618_n

”A venit timpul ca Apahida să își recunoască valorile. Să recunoască faptul că dintre apahideni s-au desprins oameni deosebiți, care au reușit performanțe remarcabile în diferite domenii de activitate. Vreau să îl felicit pe Ciprian Mariș pentru titlul mondial obținut vineri seara și să îl asigur că, atunci când voi ajunge primar, îl voi sprijini în activitatea lui sportivă pentru a face în continuare performanță la nivel național și mondial. Voi propune Consiliului Local Apahida să îi acorde lui Ciprian Mariș un premiu și o diplomă de excelență prin care să îi recunoaștem meritele”, a declarat Călin Păcurar.

Luptătorul de K1, care locuiește în Apahida și este antrenat de un apahidean, Tudor Prian, a reușit o performanță deosebită vineri seara, câștigând titlul de campion mondial MMA, într-o luptă cu un sportiv din Republica Moldova.

Foto: Apahida.ro

10 thoughts on “Titlul de campion mondial adus la Apahida, de ”Țigli”, va fi premiat

  1. CUM SA TE LAUZI CA ESTI CAMPION MONDIAL? VOI CARE IL UMFLATI PE ASTA (MARIS ) ATI INEBUNIT .
    DACA DAI UN SEARCH PE GOOGLE SI IL CAUTI PE NELU EXARI :)) ACESTA NICI NU EXISTA . SPORTIVU LUI PESTELE….
    NU MAI EXAGERATI CU MARIS CA NU E CAMPION MONDIAL SI NICI MACAR CAMPION NATIONAL . ATI INEBUNIT TOTI !!! DOCUMENTATIVA FRATILOR INAINTE SA POSTATI SAU SA FACETI RECLAMA UNUI SPORTIV , SI O SA VEDETI CA EXAGERATI .
    NU TOTI CARE CASTIGA O CENTURA O MERITA …..POATE ACEEA A FOST VACANTA …CE ZICETI ….DECI NU A CASTIGAT MARE LUCRU ….DOAR PUBLICITATE PT VIITORII FRAIERI SPONSORI :)))

    Like

    1. Cu tot respectul cuvenit te intreb: tu ce ce ai castigat vreodata ca sa poti macar sa iti dai cu parerea?

      Like

  2. Ce eveniment frumos. Ma bucur ca am participat la acesta, se vede ca a fost foarte bine organizat. Asteptam cat mai multe Gala de MMA la Cluj.

    Like

  3. A fost o seara asa cum scria pe fly-ere!!! O seara Incendiara! Felicitari Flavius Boiciuc ca ne-ai facut sa fim mandri de tine. Am venit 80 de persoane din Deva si am plecat acasa fericitiiii!!!! Felicitari UFT!!!

    Like

Leave a comment