Ciprian Mariș a pierdut meciul anului după ce a fost descalificat

Apahideanul Ciprian Mariș a fost descalificat în runda a doua, de către arbitrul întâlnirii, ca urmare a unei lovituri ilegale. Cronica galei, considerată cea mai tare din Germania, din acest final de an, care a avut loc la Dortmund, scrie că ”Die Machin” Ciprian Mariș, așa cum îi spun nemții, s-a folosit de o lovitură interzisă. ”Și asta este. Martin Hink câștigă prin descalificare în runda a doua. Arbitru a oprit meciul pentru o lovitură interzisă, genunche în cap, care l-a doborât”, se arată în cronica luptei.
marisConform cronicii de la fața locului, lupta a început foarte dur, iar Ciprian Mariș a fost lăudat de cei de la fața locului pentru tehnica foarte bună. ”Martin Hink a a avut un start puternic, la fel și Mariș Ciprian, cu loviturile sale puternice de genunchi și picioare. Către finalul rundei, el s-a folosit de o lovitură ilegală, ca la fotbal. Mergem în runda a doua”, a fost cronica primei reprize. Ceea ce s-a întâmplat în repriza a doua ați putut citi mai sus.

Ciprian Mariș s-a pregătit intens în ultimele luni pentru această luptă.

”Am avut un meci strâns în prima repriza. Și din a doua repriză am început sa preiau conducerea meciului și adversarul meu a simțit asta și nu mai putea sa țină pasul și eu l-am lovit cu genunchele în piept și el a acuzat ca l-am lovit în cap ca sa ma descalifice pentru ca altcumva nu putea sa câștige meciul”, a spus Ciprian Mariș.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s