Fiica secretarei primarului Fati a fost angajată la Grădiniță!!! Părinții au strâmbat din nas și au acceptat situația cu greu

Surprinzător sau nu, din această toamnă la Grădinița din Apahida, a fost angajată în funcția de educator suplinitor, nimeni alta decât fiica secretarei primarului Grigore Fati. Are 19 ani și de câteva luni a absolvit cursurile Liceului Pedagocic.

Teodora Jucan (foto stânga) este fiica Mariei Jucan (foto dreapta), secretara primarului Fati, iar din acest an școlar a fost numită de Inspectoratul Școlar Cluj, pe postul de suplinitor la Grădinița din Apahida, instituție subordonată Liceului Tehnologic ”Ștefan Pascu”. mama si ficaFiica secretarei Jucan a fost desemnată de directoarea Liceului ”Ștefan Pascu”, Aurora Florian, să se ocupe de educația a 30 de copii care sunt în grupa mijlocie, alături de o altă educatoare, Corina Șchiop. Copii din grupa mijlocie au avut anul trecut o altă educatoare, Tereza Giurgi, pe care au îndrăgit-o mult. De asemenea, mulți dintre părinți s-au declarat mulțumiți cu metodele de predare a educatoarei Giurgi iar acum o vor înapoi.

În prima zi din noul an școlar, când și-au dus copiii la grădiniță și au aflat de schimbările făcute peste noapte, au vociferat și au cerut ca vechea educatoare, Tereza Giurgi, iubită de copii, să se întoarcă la grupă. ”Noi nu avem nicio treabă cu noua educatoare. Vrem doar ca vechea educatoare să vină înapoi. Nu vrem în fiecare an un alt educator. Vrem continuitate la grupă. Copii nu trebuie bulversați de către niște adulți inconștienți. Ei se lipesc greu de un educator, apoi dezvoltă o relație foarte apropiată. Acum, unui copil de patru ani trebuie să îi spun că educatorul pe care îl iubea nu mai vine la grupa lui. E cam greu cu treaba asta. Băiatul meu plânge de patru zile”, spune un tată al unui băiat, din grupa mijlocie.

Potrivit informațiilor obținute de ziardeapahida.ro din interiorul Primăriei Apahida, scandalul a ajuns și la urechile primarului Grigore Fati, care le-a spus unor părinți nemulțumiți că nu știe de acest scandal și că va încerca să le rezolve problema.

În schimb, un angajat al Primăriei Apahida a explicat pentru ziardeapahida.ro, culisele acestei numiri. ”E simplu de tot. Legea educației prevede că un educator suplinitor, care stă trei ani pe același post se poate titulariza pe funcție. Fata secretarei Jucan a absolvit Liceul Pedagocic iar acum este studentă la UBB. Ea a fost numită suplinitor la Grădinița din Apahida și a zis la unele persoane că s-a săturat să facă naveta la Cluj Napoca, și că a primit această repartiție în comun a natală pe merit”, a declarat un angajat al Primăriei Apahida.

Teodora Jucan este a fost declarată admisă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș Bolyai, cu nota 8.98, fiind studentă în anul 1. Fiica secretarei primarului Fati a absolvit Liceul Pedagocic din Cluj Napoca, în iunie 2015, promovând examenul de bacalaureat cu nota 8.46.

Ziardeapahida.ro așteaptă la adresa de mail, ziardeapahida@gmail.com un punct de vedere al Teodorei Jucan legat de această situație.

8 thoughts on “Fiica secretarei primarului Fati a fost angajată la Grădiniță!!! Părinții au strâmbat din nas și au acceptat situația cu greu

  1. Pacat ca nu ati asteptat asteptat sa vedeti cat de bine s-a prezentat fata asta la serviciu, si abia dupa aceea sa improscati cu noroi!Pacat ca nu cautati decat scandalul fara a stii intregul adevar! Pacat! Oare aveti curajul sa scrieti acum despre cat de iubita e de copii si cum isi desfasoara activitatea? Eu cred can nu ! Vai de societatea in care traim!asteptam mai mult profesionalism din partea dumneavostra !

    Like

  2. Serios! Atunci nu are legatura cu Primaria mai sunt si alte educatoare noi in gradinita de ce doar fata asta este in vizor ? Pacat!

    Like

  3. Dumneavoastră puteţi merge să vă bateţi coasa.Dacă nu ştiţi adevarul despre ce s-a întamplat măcar nu mai faceţi articole de tot răhăţelul .Omul acela poate a muncit şi a vrut să ajungă acolo aşa că vedeţi-vă de treaba dumneavoastră.

    Like

Leave a comment