Unul dintre cei mai bogați tineri clujeni s-a logodit în ”taină” în Egipt. Vezi cine este ”prințul” Bashar

Molhem Bashar, 23 de ani, moștenitorul imperiului pe care familia lui îl are la Cluj, s-a logodit în Cairo cu o tânără din Siria. Petrecerea de logodnă a fost ținută secret, foarte puțini apropiați din România fiind invitați, potrivit stiridecluj.ro. ”Au fost cei din familie, atât din România, cât și din Siria. S-au reușit la Cairo și acolo au sărbătorit fericitul eveniment”, ne-a spus un apropiat al familiei.

Bashar urmează să revină în România la finele lunii august și o va aduce și pe viitoarea lui soție. Tânăra este fiica unor foarte bogați egipteni și a studiat la cele mai importante universități.

Tânărul sirian conduce la Cluj-Napoca lanțul de restaurante fast-food Rosa, conduce un Mercedes și deține o locuință în Arad, estimată la 80.000 de euro, lucru puțin ciudat, deoarece familia Molhem are reședința în Cluj-Napoca. bashar2

Bashar Mohlem a fost implicat într-o relație cu ”năbădăi” cu fiica milionarului de la Vitacom, Aviva Vita. Cei doi s-au despărțit anul trecut, după mai multe scandaluri publice, care au culminat cu pălmuirea ”printului” de către tânăra Aviva, care este acum plecată la studii, la Londra.

Bashar provine dintr-o familie controversată, dar foarte influentă în județ, ținând, în trecut, primele pagini ale ziarelor cu mai multe afaceri. Aceștia fiind importanți dezvoltatori imobiliari începând de la boom-ul imobiliar din 2008, și dețin zeci de hectare de teren în zona Bună Ziua Cluj dar și în zona Someșeni-Sânnicoară, unde intenționează să construiască un cartier de vile. Familia deține importante spații comerciale închiriate la bănci în centrul Clujului, aproape toate pe Bulevardul Eroilor, terenuri în zone importante, diferite restaurante, iar surse apropiate susțin că familia deține un imperiu imobiliar, estimat la câteva zeci de milioane de euro, în țara de origine, Siria.

Într-un top realizat în trecut, familia Molhem este a doua cea mai bogata familie de arabi din Cluj, deținând o avere de câteva milioane de euro. Aceștia refuză vehement orice apariție, care i-ar putea scoate în fața lumii.

Tatăl lui Bashar este Eyad Molhelm, un foarte discret om de afaceri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s